Microsoft Envision Forum este un eveniment virtual unic în care lideri de afaceri din toate industriile se reunesc și discută provocările și oportunitățile acestei perioade.

Ajuns la cea de-a 8-a ediție, Microsoft Envision Forum (cunoscut anterior ca Microsoft Summit) este cel mai interesant eveniment afaceri de pe piața noastră, unde oamenii, companiile și mass-media vin să afle ultimele tendințe și inovații privind transformarea digitală.

Peste 1.000 de lideri de afaceri, parteneri și jurnaliști participă la acest eveniment, devenit emblematic pentru piața românească, pentru a afla noi informații despre cum să valorifice pe deplin potențialul afacerii lor în această eră dominată de transformări.

Înscrieți-vă acum la Envision Forum, eveniment ce se va derula online, pe parcursul a 2 zile – 24 și 25 martie. Lideri de afaceri de top din diverse industrii vor vorbi despre posibilitățile de dezvoltare viitoare, precum și despre cele mai noi tendințe în tehnologie și inovație, în mediul complex actual, când inovația, provocările și oportunitățile vin dintr-o dată și aproape se suprapun.

Oameni și Companii este partener de comunicare al Microsoft Envision Forum.