Webinarii. Au fost conduse în același mod, în aceleași scopuri, de veacuri. Dar publicul modern nu vrea marketingul vechii școli, vrea experiențe inspirate, ceea ce înseamnă că este timpul să încălcăm regulile și să ne gândim din nou ce poate fi un webinar.

În evenimentul din 18 februarie, de la ora 21.00, ora României, Mark Bornstein, VP Marketing și Sef Webinerd la ON24, va dezvălui cele „5 reguli de webinar de încălcat în 2021” . Veți putea învăța:

  • Formate noi, fără formate, orice formate
  • Reeșalonarea programului
  • Lead-urile sunt plictisitoare, țintiți mai sus

În calitate de vicepreședinte al marketingului la ON24, Mark este principalul evanghelist și strateg de marketing al platformei de marketing pentru webinarii a ON24. Mark are peste 20 de ani de experiență în marketing de conținut, comunicări corporative și gestionarea conturilor la companii de top, inclusiv Cisco, GE Access. A prezentat la multe dintre cele mai mari conferințe de marketing de astăzi și, în ultimii opt ani, a fost gazda emisiunii web „ON24 Webinar Best Practices Series”, care are mii de adepți pe tot globul.

Este timpul să încălcați câteva reguli și să creați experiențe pentru a satisface așteptările acestei noi lumi. Înregistrați-vă aici și aflați cum.