Influencerii au devenit un subiect dezbătut de tot mai multă lume, iar o mare parte dintre specialiştii în comunicare şi promovare privesc Influencer Marketingul că pe o tactică de viitor. Acum este momentul să definim Influencer Marketing că pe o disciplină serioasă şi să adunăm suficiente studii de caz pentru a optimiza strategiile şi a descoperi noi unelte şi idei pentru a veni în întâmpinarea nevoilor unui brand.

Avem peste 12 ani de experienţă în organizarea conferinţelor de digital marketing şi social media. Puteţi conta pe noi pentru o serie de prezentări bine conturate, susţinute de vorbitori experimentaţi care vor aduce în prim plan subiectele ce au cel mai mare impact asupra strategiei de influencer marketing.

Influencer Marketing Conference se adresează oricărui business din România şi tuturor oamenilor de marketing şi comunicare care au nevoie de noi tactici pentru a se adapta la provocările actuale ale pieţei şi la schimbările de consum media ale consumatorului.

Influencer Marketing Conference este organizat după conceptul evenimentelor „fără atingere”, o experienţă premium, mai personală şi interactivă, ce ţine cont de normele de distanţare socială şi de siguranţa tuturor persoanelor implicate, de la staff la vorbitori şi parteneri. Conceptul propune vorbitorilor o experienţă pe scenă apropiată de cea a unei conferinţe clasice, gândită însă că o apariţie live într-un studio TV. Participanţii vor urmări astfel online un eveniment coerent din confortul casei lor sau de la birou.

Sesiunile conferinţei sunt difuzate exclusiv online şi pot fi urmărite pe orice dispozitiv care suporta transmisiuni video live, de acasă sau de la birou. De oriunde, practic. Participarea la conferinţa este gratuită, dar este necesară înregistrarea în prealabil. De asemenea, conferința poate fi urmărită și pe pagina de Facebook a conferinţei şi evenimentul de Facebook creat aici.