Alliance Healthcare România a anunțat lansarea noului website www.alliance-healthcare.ro.

“Noul site Alliance Healthcare România vine cu o imagine modernă și cu un acces usor la informații, atât pentru farmaciști, cât și pentru partenerii noștri din piața farmaceutică. Navigarea facilă și intuitivă în interiorul site-ului, precum și detaliile despre brand-urile din portofoliul nostru sperăm să creeze vizitatorilor o experiență plăcută. S-a păstrat o imagine corporate, veți putea vedea imagini din toate țările unde activăm ca Alliance Healthcare, pentru că apartenența noastră la Walgreens Boots Alliance înseamnă de fapt o echipă de peste 450.000 oameni răspândiți pe tot globul.”, declară Alina Pene, Marketing and Communication Director, Alliance Healthcare România.

Compania a anunțat lansarea noului site pe LinkedIn, afirmând: „Ne-am dorit să oferim vizitatorilor noștri o imagine de ansamblu modernă și utilă asupra tuturor soluțiilor și serviciilor oferite de compania noastră ca parte integrantă a grupului din care facem parte – Walgreens Boots Alliance.”

Un look proaspăt, corporate și interactiv, cu informație relevantă, ușor accesibilă de pe orice tip de dispozitiv și o poartă de acces către platforma corporativă globală – sunt caracteristicile care descriu noul website.