Andrei Dudoiu a fondat Seedblink, platforma de equity crowdfunding, în decembrie 2019, alături de colegul său, Ionuț Pătrăhău. Miercuri, 27 ianuarie, Andrei va fi prezent la webinarul Investițiile alternative, organizat de GlobalManager.ro, pentru a puncta realizările SeedBlink din primul an de activitate, dar și pentru a ne informa despre modul în care se poate diversifica portofoliul de investiții într-un mod inedit prin susținerea startup-urilor tehnologice locale și internaționale. Despre cum funcționează modelul SeedBlink și cum se poate investi cu tichete începând de la 2.500 euro aflăm pe 27 ianuarie.

Participarea la webinarul Investițiile alternative este gratuită pe baza confirmării prealabile prin completarea formularului de înregistrare. Informații suplimentare despre eveniment sunt disponibile în invitația de pe link-ul https://www.globalmanager.ro/webinar-investitiile-alternative-27-ianuarie-2021/.

Comunitatea de business GlobalManager este administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de comunități business și profesionale.