În ultimii ani, Anna Arwidi a deținut funcții precum Business Development Manager – Retail Solutions și Global Partner Manager în cadrul Axis Communications, iar anterior a fost vicepreședinte Vânzări și Marketing la Cognimatics AB, companie ce a devenit parte a grupului Axis în 2016.

Europa de Est este una dintre cele mai interesante și promițătoare regiuni pentru Axis Communications. În ultimii doi ani am identificat o serie de oportunități de business în această regiune, pe care, cu ajutorul partenerilor locali, le vom aborda și vom consolida astfel viziunea Axis de a construi o lume mai inteligentă și mai sigură. Sunt fericită că m-am alăturat unei echipe atât de puternice, într-un moment atât de interesant”, a declarat Anna Arwidi despre noua ei poziție.

Noul director regional consideră că Axis este o companie concentrată pe inovare, pe o îmbunătățire permanentă a produselor și soluțiilor și pe menținea angajamentului față de valori precum sustenabilitate, credibilitate și standard etic înalt.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității si oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de rețea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajați în peste 50 de țări și colaborează cu parteneri din întreaga lume pentru a oferi soluții. Fondată în 1984, Axis este o companie cu sediu