Au început înscrierile la cea de-a 17-a ediție a competiției Romanian PR Award, care se vor încheia pe 4 octombrie. Ediția din acest an aduce o serie de noutăți. Noua lucrare-trofeu care va premia excelența în comunicare se numește Geneză. Ea aparține sculptorului Peter Jecza, autorul trofeului Romanian PR Award vreme de 16 ediții.

Printre noutățile acestei ediții se numără și relansarea site-ului www.praward.ro care centralizează, pe lângă informațiile aferente înscrierii în competiție, istoricul festivalului cu imagini din ultimii 16 ani și o arhivă a proiectelor finaliste din ultimii doi ani, un demers educativ în prelungirea proiectului editorial „The Golden Book of Romanian Public Relations. 15 ani de practică și reperele unei industrii”. Noul site a fost realizat cu sprijinul generos al agenției Rogalski Damaschin Public Relations care a ghidat cu entuziasm și competență efortul de relansare.

„În era tehnologiei, e firesc să existe o platformă destinată memoriei digitale a tot ce înseamnă Romanian PR Award, un festival care a ajutat la întărirea industriei de comunicare și la evoluția reperelor ei de excelență. Mă bucur că am avut ocazia să susținem acest demers, sper că website-ul să fie permanent îmbogățit cu studii de caz ale unor campanii valoroase și cât mai accesat și util celor aflați la începutul carierelor lor de comunicatori”, a declarat Alina Damaschin Ciocîrlan, Creative Leader și Managing Partner, Rogalski Damaschin PR.

Gala Romanian PR Award va avea loc în seara zilei de 21 noiembrie 2019, la JW Marriott. În afara premiilor pe categorii, juriul va acorda distincțiile Agency of the Year, PR Professional of the Year și Communicator of the Year.

Distincția specială „PR Innovator of the Year” este acordată de Telekom România și oferă vizibilitate proiectelor care prin inovația pusă în joc și excelența execuției trec dincolo de granițele comunicării obișnuite, de limitele actuale de practică și acceptare.

Pentru al șaselea an consecutiv, Raiffeisen Bank continuă acordarea disticției „Best of PR Evaluation”, singura distincție din România care recunoaște excelența practicilor de evaluare în PR.