Pe 28 septembrie, începând cu ora 15.00 CET (16.00 ora României), #humanAIze and Data Natives organizează DN Unlimited – forumul internațional despre inteligența artificială și implementarea acesteia în parteneriatul dintre sectoarele public și privat. Participanții la forum au posibilitatea de interacționa cu specialiști de renume și au posibilitatea de a adresa întrebări la care experții vor răspunde live!

#humanAIze este o platformă de interrelaționare cu conținut profesional realizat de experți în inteligență artificială din sectoarele public și privat, în colaborare cu filosofi, antropologi, doctori, specialiști în neuro-știință, psihologi, artiști și alți profesioniști, creatori de soluții care să contribuie la dezvoltarea de noi paradigme în ce privește afacerile și societatea.

Participarea la eveniment vă va oferi:

  1. Informații provocatoare într-un context multidisciplinar
  2. Conexiune cu lideri și specialiști de succes din domeniul inteligenței artificiale
  3. Idei și practici pe care le puteți include în propria strategie privind inteligența artificială
  4. Posibilitatea de a vă inspira și de a interacționa cu oameni creativi din domeniul AI

În plus, începând cu ora 18.00 CET (19.00 ora României) va avea loc un matchathon care va permite participanților să se conecteze și să schimbe idei despre inteligența artificială.

Înregistrați-vă aici acum!

Partenerul de marketing și comunicare pentru #humanAIze și DN Unlimited în România este Oameni și Companii.