Backstage Production Group lansează un studio video cu capabilități extinse de transmisie și streaming live, la o calitate high-resolution, dedicate distribuirii de conținut de calitate din partea diferitelor industrii și companii ce vor să comunice în această perioadă.

Prin intermediul noului studio video, Backstage Production Group pune la dispoziție o platformă de comunicare profesională, acțiune care reprezintă viziunea companiei asupra schimbărilor actuale din mediul de business și social, implicând astfel în proiect parteneri de conținut și companii, care vor deschide și modera conversații pe subiecte diferite.

Prin acest demers dorim să contribuim alături de partenerii și companiile care vor să se implice, la informarea corectă și conștientizarea unor aspecte cheie de către categorii diverse de public, în contextul actual, când suntem asaltați de știri, informări din surse mai puțin sigure. Este mai facil pentru oricine să vizioneze un material video, transmis live. Tehnologia pe care o utilizăm asigură o interacțiune în timp real.

Primii parteneri de conținut care se vor alătura inițiativei sunt TEDx Bucharest si CBC Romania.

TEDxBucharest (www.tedxbucharest.ro), este o conferința desfășurată sub licența cunoscutului brand inspirational TED (www.ted.com), ce se desfășoară în București de peste 12 ani și care aduce anual pe scenă cele mai relevante voci din domeniile de business, industriile creative, educație, social, tehnologie sau societate civilă.

Intervențiile vor fi moderate de organizatorul seriei de evenimente, Andrei Dinu, Licensee TEDxBucharest, și vor lua forma unor discuții – interviu cu foști speakeri, cercetători, oameni de business sau actori ai societății civile, persoane relevante pentru comunitatea locală și a căror voce și idei ne pot ajuta.

Vor fi aduse în prim plan idei, inițiative și sfaturi care ne pot ajuta să navigăm aceste vremuri tulburi, atât din punct de vedere personal cât și professional, și care ne pot conecta cu soluții viabile de a ne construi o viață mai bună după acest moment critic.

CBC Romania (https://cbc.ro/) este o companie de Consultanță Transformațională, expertizată în reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea afacerilor.

Prin intermediul programelor puse la dispoziție de CBC Romania foarte mulți antreprenori și manageri de top din România au reușit să își reorganizeze și să își consolideze afacerile. Cu o vastă experiență practică de peste 20 ani, Petre Nicolae, fondatorul CBC Romania va aduce informații și sfaturi despre cum își pot reorganiza mulți antreprenori din România companiile în contextul actual.

Studioul este deschis și pentru alți creatori de conținut, companii sau alte entități care vor putea să contribuie și să dezbată subiecte de interes, informații recente și acțiuni specific dedicate mediilor de business sau social.

Programeaza o întâlnire cu echipa Backstage la adresa lavinia.popescu@backstage.ro și vor reveni cu mai multe detalii.

Backstage Production Group reprezintă un furnizor complet de soluții tehnice inovatoare. Compania oferă acces la o gama integrată de servicii: videoconferințe, design și producție tehnică evenimente MICE, corporate, târguri și expoziții, instalări echipamente A/V, lumini, scenotehnică în săli de conferință.