În contextul actual, în care expozițiile din diverse domenii de antreprenoriat sunt anulate sau amânate pentru o perioadă nedeterminată, suntem împinși să ne ajustăm vremurilor și să mutăm standurile cu mărfuri și servicii în mediul online, spațiul care poate fi explorat fără limite și la costuri reduse.

Cunoscând importanța și beneficiile participării în cadrul diferitor expoziții, a fost dezvoltat o platformă expozițională, unde companiile își pot prezenta în regim live24 de ore din 24365 de zile pe an, activitățile, produsele și serviciile, noutățile și ofertele speciale, astfel încât să fie vizibile online pe tot parcursul anului.

Platforma BIZEXPO.RO – Prima Expoziție Online a companiilor din România și Republica Moldova este un portal Business to Business și Business to Consumers, care vine în susținerea afacerilor, în această perioadă plină de provocări, ajutând la promovarea gratuită a companiilor în mediul online.
Înregistrarea companiei pe BizExpo.ro este GRATUITĂ.
Primele 500 de companii care se vor înregistra în cadrul expoziției online BizExpo.ro, vor beneficia de un Cont PREMIUM, cu ZERO COSTURI și pentru o perioadă NELIMITATĂ!

Pagina companiei pe BizExpo.ro va include informaţii detaliate despre sfera de activitate, logo-ul companiei, fotografii, video, posibilitatea adăugării de slide-uri, datele de contact cu afișarea locațiilor pe mapă. La fel, companiile pot plasa Gratuit 20 de Produse, Servicii și Oferte Speciale, dar și 10 noutăți, fiecare dintre acestea având o pagină individuală, cu descriere detaliată, fotografii, video și slide-uri.

Platforma BizExpo.ro are drept scop creşterea vizibilităţii companiilor mici şi mijlocii, dar şi prezentarea tradiţiilor şi standardelor de calitate stabilite de companiile mari, prezente pe piaţa din România și Republica Moldova.

Proiectul vine să faciliteze stabilirea de noi parteneriate între companiile din România, cât și cele din Republica Moldova, fiind o punte de legătură pentru potențialii clienți, dar și parteneri de afaceri.

Companiile își pot crea și administra individual contul pe BizExpo.ro, având acces în orice moment și profitând de toate avantajele de promovare gratuită a afacerii pe platforma expozițională.

Promovarea online și offline a proiectului BizExpo.ro pe piața din România și Republica Moldova va facilita creșterea vizibilității companiilor, cât și a produselor / serviciilor acestora în mediul online, contribuind la atragerea de noi clienți și parteneri.

Pe viitor, creatorii platformei își propun să implementeze noi instrumente online de promovare și interacțiune a expozanților și vizitatorilor, specifice expozițiilor tradiționale. Companiile vor avea posibilitatea să comunice prin chat, audio sau video call, să-și creeze standul virtual, încărca și distribui diverse materiale promoționale, cum ar fi – cărțile de vizită, pliante, flayere, vouchere, prezentări de produse și servicii în format PDF, Word, Excel, Power Point, organiza conferințe și webinarii online, ș.a.

 

Avantajele Expoziției Online comparativ cu Expozițiile tradiționale:

  • Expozițiile online permit, fără nicio restricție legată de locație și timp, promovarea bunurilor și serviciilor participanților, cât și asigurarea unei comunicări directe între companii – expozanții online și potențialii cumpărători – vizitatorii platformei expoziționale. Expoziția online oferă șansă companiei de a fi vizitată de orice persoană, indiferent unde se găsește aceasta, fără a fi constrânsă să se deplaseze în orașul sau țara în care se desfășoară evenimentul. Astfel, se fac economii simțitoare legate de deplasare, cazare sau masă.
  • Expozițiile online sunt mult mai accesibile atât pentru participanți, cât și pentru vizitatori. Expozanții nu sunt nevoiți să închirieze sau să cumpere un stand expozițional, nu e nevoie să se completeze documente, să se imprime și împartă materiale tipărite, etc. Atragerea de potențiali cumpărători prin intermediul expoziției online implică considerabil mai puțini bani decât prin expozițiile tradiționale, care în unele industrii sunt ineficiente din cauza costurilor ridicate de participare și a rentabilității reduse după încheierea expoziției. Este foarte important ca în cadrul oricărei expoziții, să faceți schimb de informații sau detalii de contact cu potențiali cumpărători sau clienți, lucru mult mai accesibil în cadrul unei expoziții online.
  • În cadrul expoziției virtuale poate participa orice companie, indiferent de vechimea pe piață sau alte criterii. Pentru întreprinderile mici și startup-urile care nu își pot permite să participe la expoziții tradiționale din cauza bugetului limitat, expozițiile online pot fi cea mai bună alegere pentru vânzările de pe piața locală și internațională.
  • Expozițiile online se disting ca fiind accesibile la nivel internațional. În același timp, informațiile despre companie sau despre bunurile și serviciile oferite sunt accesibile anul împrejur, comparativ cu expozițiile tradiționale, care, de regulă, durează câteva zile și presupun costuri mari. Bunurile sau serviciile pot fi expuse într-o vitrină virtuală, fără să vă irosiți timp pe detalii de logistică.
  • Datorită faptului că expozițiile online sunt vizitate de oameni de afaceri din diferite sfere de activitate, odată ce vor intra pe pagina expozițională a companiei dvs. aceștia vor aprecia informațiile de valoare concentrate într-un singur loc cu referire la potențialii furnizori de bunuri și servicii disponibili pe piață, totul fiind accesibil la un click distanță.

Mai multe detalii despre proiect, cât și beneficiile înregistrării companiei pe platforma BizExpo.ro, le găsiți accesând pagina www.bizexpo.ro/info