Bogdan Naumovici, omul din spatele unora dintre cele mai populare campanii de publicitate TV din România, va modera ediția din 29 septembrie a webinariilor comunității MarketingManager.

Bogdan va avea ca invitat pe Ela Moraru, general manager Google România, și este încântat de oportunitatea de a discuta împreună: „Am văzut un sumar cu temele și datele pe care Ela Moraru le va prezenta în webinar și sunt entuziasmat, pentru că e vorba de lucruri foarte utile pentru cei care lucrează în marketing, în comunicare sau în publicitate, ca mine. Mi-am propus, ca moderator, să o ajut pe Ela să transmită cât mai mult din aceste informații și să răspundă și întrebărilor participanților. Când mă gândesc la ceea ce vom discuta, pot spune doar atât: va fi un webinar de 1 oră și jumătate, poate chiar două ore;  dar va echivala cu un adevărat masterclass de marketing” .

Webinarul MarketingManager din 29 septembrie este gratuit pentru specialiștii din marketing și comunicare, care sunt invitați să o asculte pe Ela și să-i pună întrebări.

 

Înscrie-te acum, gratuit, aici.