Această pandemie a schimbat modul de învățare, tradoțional, cu care erau obișnuiți studenții. Școlile se confruntă cu o perioadă de readaptare și de includere a învățării online ca instrument esențial pentru interacțiune. Care este viitorul școlilor acum și cum vor fi ele după pandemie? Aflați aceste răspunsuri de la specialiști, precum și câteva sfaturi și trucuri despre cum să învățați online.

Evenimentul este o o oportunitate de a purta noi discuții cu experți cheie din domeniu și de a discuta despre diferite scenarii și planuri de urgență pe care ar trebui să le dezvolte întreprinderile educaționale. Descoperiți nevoile, lipsurile și cum puteți umple golul.

Speakeri:

Stephen Marr – Director la King’s Oak British International school, cu peste 15 ani de experiență. A locuit ultimii 6 ani în București și a transformat King’s Oak într-una din școlile lider din regiune.

Nigel Bellingham – Director British Council Romania, coordonează activitatea British Council în șase țări din sud-estul și centrul Europei. A mai lucrat la British Council ca director în Tunisia și Cehia și în poziții de senior în Ungaria, România, Belgia, Arabia Saudită și Egipt.

Philip Walters, BSB Headmaster – Director la British School of Bucharest, venit aici din 2012. BSB s-a adaptat rapid la mediul de învățare online, după carantină.

Dan Batson, Director adjunct școala primară BSB – venit în organizație din 2014, responsabil de curriculum și conducător de proiecte numeroase de identificare a oportunităților de încorporare a tehnologiei la clasă.

Heath Renfroe – Director adjunct la Cambridge School of Bucharest, aici din 2010

Matthew Wemyss – British Standards Officer și Head of Computer Science la Cambridge School of Bucharest, aici din 2017

Agenda evenimentului, 8 iulie 2020:

10.00 -10.15  – Deschiderea evenimentului de către președintele Neil McGregor

10.15 – 11.15 – Discuții în panel între speakeri pe subiecte ca:

  • Care sunt cele mai bune moduri de învățare online?
  • Învățarea online va înlocui învățarea tradițională?
  • Cum vor fi școlile după această pandemie?
  • Care sunt predicțiile de deschidere a școlilor în noul an școlar?

11.15-11.45 – sesiune de întrebări și răspunsuri

11.45 – 12.00 – Închiderea conferinței

Evenimentul va fi în limba engleză.

Link de înregistrare aici.