Lansat ca un proiect destinat recunoaşterii valorii managerilor care au construit şi administrează afaceri de succes în România, clasamentul ajunge în 2021 la a 12-a ediţie. Anul acesta, împreună cu reprezentanţii platformei de resurse umane Undelucram, BUSINESS Magazin continuă să recunoască meritele, influenţa şi devotamentul faţă de echipe ale celor care conduc companii de succes în România.

Topul va fi publicat în luna octombrie și va fi realizat în baza voturilor managerilor de companii și reprezentanților de afaceri, din toate domeniile de activitate, de la multinaționale, până la companii locale aflate la început de drum. Voturile sunt confidențiale, iar pentru a vota trebuie realizată o selecție de 10 persoane – directori de companii sau antreprenori – pe care îi admirați din mediul românesc de afaceri.

Lista nominalizaților a fost alcătuită din criterii precum: dimensiunea companiei (în termeni de venituri, număr de angajați), notorietate, gradul de implicare în comunitate și în mediul de business. În situația în care persoanele pe care doriți să le votați nu se regăsesc în listă, BUSINESS Magazin vă invită să le adăugați în secțiunea „Alte propuneri”, aflată în dreapta paginii.

Voturile pot fi exprimate de persoane aflate in pozitii de top si middle management, din toate domeniile de activitate, de la multinaționale, până la companii locale aflate la început de drum. Sunt acceptate maxim 3 voturi/companie.  Campania de votare se încheie luni, 10 octombrie.

Votarea poate fi realizată prin formurarul regăsit în link: 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA 2021.