Oameni si Companii și High-Tech Systems & Software au organizat săptămâna trecută cea de a treia întâlnire Global Manager Business Cocktails – Clinici Private. Partenerul strategic al acestui program de comunicare profesională și de afaceri este Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private – PALMED, principala “voce” națională pentru lobby și advocacy, care sustine furnizorii privați de servicii medicale din România. La eveniment au participat peste 60 de manageri de clinici medicale private din București și Ilfov.

O surpriză a fost tombola organizată cu susținerea Expert Solutions. Aparate de masaj ocular, cervical, pentru îmbunătățirea calității aerului sau pentru îmbunătățirea aspectului feței, au fost premiile oferite participanților la această întâlnire a comunității.

Întâlnirile periodice ale managerilor de clinici medicale private, Global Manager Business Cocktails – Clinici Private, fac parte dintr-un program național de comunicare profesională și de afaceri adresat comunității de Clinici și Spitale Private din România, derulat de Oameni și Companii din anul 2011.

Oameni și Companii implementează programe de marketing, comunicare și advocacy, utilizând platforme digitale proprii și interacțiuni directe cu peste 100 de comunități business și profesionale.