Back To School, back to work, back to sales – sau mai bine zis, cum poți exersa din timp pentru adevăratul challenge al toamnei: Black Friday.

Gun Media (agenție de performance marketing) încearcă să învețe din fiecare proiect și să realizăm campanii cu rezultate scalabile. Toamna “nu se numără doar bobocii”, ci și conversiile, noii clienți și cifrele din încasări. Este momentul perfect care aduce efervescența campaniilor online în news feed-ul utilizatorilor și alimentează interesul de cumpărare.

Cncediile au fost binemeritate, însă dacă ai un business ce se bazează pe vânzările venite din online, e timpul să revii pe poziții. Campaniile Back To School sunt pretextul perfect. Acestea pot fi considerate un prim antrenament pentru un moment mult mai provocator: Black Friday. Ai timp să testezi, să încerci noi strategii de atragere a clienților și să jonglezi cu bugete și mesaje de promovare. Ai timp să înveți și să tragi concluzii.

Claudia este Head of Strategy la Gun Media, iar de peste 5 ani performance marketingul este linia pe care o urmează în strategiile de promovare. Citește articolul integral pe iqads.ro pentru a descoperi mai multe despre modul în care te poți relansa ca brand în această toamnă.