Claudia Stan, manager cu o carieră de 15 ani în industria hotelieră, a preluat recent funcția de Cluster Director of Sales & Marketing pentru cele două hoteluri Hilton Garden Inn din Capitală: Old Town și Bucharest Airport.

Până la numirea în noul post, Claudia a condus departamentul de marketing și vânzări al hotelului Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, încă de la deschiderea acestuia. Cu o experiență de peste 13 ani în vânzări, Claudia va conduce strategia de repoziționare a celor două hoteluri, vizând poziția de lider de piață pe segmentul lor.

„Este o oportunitate și în același timp o provocare. De-a lungul timpului am realizat că schimbarea este motorul care te duce mai departe. Cu toții am ieșit din zona de confort și am învățat că lucrurile nu se întâmplă întotdeauna așa cum ne aşteptăm. Sunt două hoteluri cu profil diferit, unul de centru, altul de tranzit. Provocarea este și mai mare luând în calcul situaţia actuală însă, prin adaptabilitate și flexibilitate, putem recupera”, a declarat Claudia Stan, Cluster Director of Sales & Marketing Hilton Garden Inn Bucharest Old Town şi Hilton Garden Inn Bucharest Airport, citată de revista Trends HRB.