Pentru a reflecta transformarea companiei, Bristol Myers Squibb a lansat la nivel internațional și în România noua identitate globală. Articulată sub misiunea de a transforma viețile pacienților cu ajutorul științei, aceasta subliniază eforturile companiei de a dezvolta terapii inovatoare care determină schimbări semnificative în oncologie, hematologie, imunologie și boli cardiovasculare. Simbolul companiei, mâna, este o expresie simplă, universală a vindecării, a dăruirii și primirii de îngrijire. Este o reprezentare a umanității, a amprentei personale pe care compania o pune în munca sa și a fiecărui tratament pe care îl descoperă. Noul branding întruchipează pe deplin viziunea Bristol Myers Squibb și cuprinde angajamentul companiei față de știința plină de compasiune și de punerea pacienților pe primul loc.

„Lansăm astăzi în România o nouă identitate globală ce încorporează angajamentul Bristol Myers Squibb față de știința îmbinată cu compasiune și subliniază viziunea noastră de a pune pacienții și oamenii pe primul loc. La nivel global, misiunea noastră de a transforma viețile pacienților cu ajutorul științei se concretizează într-un portofoliu de produse care au devenit terapii în domenii precum imuno-oncologia, hematologia, bolile cardiovasculare și imunologie, cu diverse terapii aflate acum în etapa de cercetare și dezvoltare, toate sub supravegherea tuturor angajați ce lucrează la nivel mondial pentru Bristol Myers Squibb”, a declarat Cătălin Radu, Director General Bristol Myers Squibb România.

Noua identitate globală a Bristol Myers Squibb a fost lansată în cadrul unui eveniment dedicat inovației și excelenței științifice, care a avut scopul de a dezbate și descoperi nevoile medicale fără răspuns ale pacienților care suferă de boli grave dar și de a facilita accesul pacienților români la inovație.

Inițiativa de responsabilitate socială ”Bike for Science”

Cu ocazia acestui eveniment, Bristol Myers Squibb a anunțat și cel mai recent demers de responsabilitate socială, care va fi demarat începănd cu luna noiembrie a acestui an, intitulat ”Bike for Science”. Astfel, alături de comunitățile Hai cu Bicla și Adevărații VeloPrieteni, compania va invita toți pasionații de ciclism, dar și amatorii mersului pe bicicletă, să se alăture mișcării ”Bike for Science” și să transmită un mesaj de suport cu privire la importanța inovației științifice în medicină. Kilometrii care vor fi parcurși de bicicliști pe toata perioada campaniei, vor fi transformați, ulterior, în fonduri pentru Universitățile de Medicină și Farmacie din toată țară. Acestea din urmă vor fi invitate să își înscrie proiectele într-un concurs de granturi, cu scopul de a sprijini proiectele de cercetare științifică și inovație în medicină.