Pe data de 15 aprilie, începând cu ora 13.00, are loc o nouă întâlnire organizată în cadrul comunității de specialiști ITC din administrația publică. Această ediție se axează pe dezvoltarea și tranformarea administrației locale.

Administrația locală reprezintă cea mai apropriată entitate a statului în raport cu cetățenii. Modul în care această se dezvoltă și furnizează serviciile publice esențiale contribuabililor se reflectă și în administrația publică generală. Acest lucru susține că majoritatea schimbărilor ar trebui să pornească de la nivel local cu susținere legislativă și, dacă este nevoie, și financiară din partea organelor centrale.

Evoluția societăților și apariția digitalizării, situația pandemică în care ne aflăm, face ca majoritatea activităților din cadrul instituțiilor publice să se desfășoare într-un mod digital. Nu doar instituțiile publice locale, dar și întreaga comunitate locală se îndreaptă spre o transformare totală.

Invitații zilei, Cătălina BĂDOIU –  Secretar de Stat, Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene și Elisabeta Mihalcea –  Vicepreședinte, Consiliul Județean Giurgiu, vor discuta mai amplu despre această temă.

Participarea specialiștilor ITC din administrația publică este gratuită. Înscriere gratuită se poate realiza aici: https://www.administratie.ro/formular-de-inregistrare_management-modern-in-adminitratie_-15-aprilie-2021/

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.