Pe data de 10 martie, începând cu ora 12.00, are loc o nouă întâlnire organizată în cadrul comunității de specialiști ITC din administrația publică. Această ediție aduce în prim-plan subiectul pregătirii personalului din administrația publică. Pentru a putea realiza o transformare sustenabilă și calitativă a sectorului public, programele și soluțiile invovative implementate trebuie să fie însoțite de un program de management al personalului administrativ prin care acesta să aibă acces la un plan de pregătire actualizat cu noile cerițe ale digitalizării.

Invitații zilei, Liviu Mălureanu, Președinte Agenția Națională a Funcționarilor Publici și Denis Chiurtu, Manager Marketing, Microsoft Europa Centrală și de Est, vor discuta mai amplu despre această temă. Evenimentul va  fi organizat cu suportul MicrosoftDavidoff Cafe și Asociația Română pentru Smart City.

Participarea specialiștilor ITC din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/factorul-uman-in-digitalizare/

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.