Joi, 18 februarie, se va desfășura ediția cu nr. 9 din Ora Pacientului RoDiabet, cu tema „Bolile renale și diabetul zaharat tip 2”. Întâlnirea este organizată de platforma RoDiabet în cadrul unui program de comunicare profesională adresat unei comunități ce cuprinde medici specialiști, lideri de opinie și asociații de pacienți cu diabet.

Întâlnirea va fi moderată de Conf. Dr. Anca Pantea Stoian, coordonatorul Comitetului Științific RoDiabet și profesor în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, alături de psihologul Cristina Petruț, Vicepreședinte FADR- Federația Asociațiilor Diabeticilor din România. Mai multe detalii despre întâlnire sunt disponibile în invitația oficială.

Ora Pacientului RoDiabet face parte dintr-un program de întâlniri virtuale, lansat în mai 2020, program care adresează pacienții cu diabet și familiilor acestora. Întâlnirile abordează teme care să ușureze gestionarea acestei patologii și care să răspundă întrebărilor persoanelor cu diabet. Temele edițiilor anterioare au inclus: cum gestionăm corect diabetul în timpul pandemiei și cum ne pregătim de ieșirea din izolare, ce este și cum controlăm hipogliemia, obezitatea și diabetul, piciorul diabetic sau tehnologii și aplicații în sprijinul persoanelor cu diabet.

Comunitatea de Diabet este o comunitate administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de comunități business și profesionale. Vezi aici toate comunitățile și aici toate platformele digitale.