Comunitatea EduManager.ro: „Starea de bine a profesorului: Importanța în actul predării” este tema webinarului din luna aprilie

A fi profesor înseamnă pregătire multidisciplinară care să asigure  baza pentru proiectarea de activități  de predare bine structurate și creative, strategii didactice, proiecte, dar și cunoștințe pentru a înțelege cât mai bine elevii. Presiunea sub care sunt puși profesorii pentru a indeplini aceste obiective se poate resimți în actul predării și poate influența negativ acest proces.

Simona Baciu, invitatul ediției, ne va vorbi despre importanța susținerii emoționale a profesorilor, reducerea stresului și a anxietății, construind reziliență emoțională. Îmbunătățirea stării de bine a profesorului se reflectată în comportamentul și succesul academic al elevilor. Simona Baciu este Președinte și Fondator al Transylvania College, Fondator al programelor de training Profesori Fericiți pentru România și The Teacher Within, urmărește întotdeauna bucuria învățării și își dorește să vadă copii veseli și zâmbitori.

Participarea este gratuită pentru directori, directori adjuncți și cadrele didactice din învățământul preuniversitar în baza completării formularului de înregistrare: https://www.edumanager.ro/formular-inregistrare-webinar-edumanager-ro-14-aprilie-2021/

EduManager.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.