Joi, 11 martie, începând cu ora 15.00, vă invităm la o nouă întâlnire organizată în cadrul programului Management Modern în Educație. Evenimentul este dedicat directorilor, directorilor adjuncți și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Revenirea în format fizic și menținerea stării de alertă presupune o atenție sportită în ceea ce privește managementului școlii și respectarea tuturor restricțiilor impuse de autorități. Discuțiile din cadrul evenimentului vor aborda care sunt acele provocări ale revenirii pe băncile școlii și ce soluții alegem pentru pentru ca elevii să poată învăța în siguranță.

Invitații ediției sunt specialiști atât din domeniul medical (Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel – Președinte al Comisiei pentru Sănătate Publică, Senat și Dr. Dana Popescu, Medic de Familie, Secretar al Societății Naționale de Medicina Familiei) care vor discuta despre aspectele legate de sănătate, dar și domeniul managementului școlar (Anca Tîrcă, Consultant în Educație; Trainer în Management).

Evenimentul va  fi organizat cu suportul  Regina Maria – Rețeaua Privată de SănătateAlliance HealthcareFarmacia Alphega și Davidoff Cafe.

Participarea este gratuită pentru directori, directori adjuncți și cadrele didactice din învățământul preuniversitar în baza completării formularului de înregistrare: https://www.edumanager.ro/management-in-educatie-revenirea-la-scoala/

Edumanager.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.