Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu participă la noua ediție a webinarului Management Modern în Administrație pentru a vorbi despre modul în care această instituție și-a îmbunătățit infrastructura digitală, care sunt proiectele de viitor și cum va fi implementat un Data Center pentru a facilita colaborarea între instituții.

Întâlnirea comunității OSC-Administratie are loc joi, 17 iunie, începând cu ora 12.00 și va fi moderată de prof. univ. Dr. Petrișor Mihai-Bogdan. Alături de invitații ediției – Radu Florin Bogdan, Șef serviciu Serviciul Relații Publice, CIC și Informatică și Oana-Iulia Popa, Director executiv Direcția Strategii, Proiecte CJ Sibiu –  vom aprofunda subiectul digitalizării administrației și vom vorbi despre cum a fost implementat portalul medical și registratura electronică, care sunt avantajele semnăturii digitale în combaterea birocrației și ce proiecte de viitor există pentru a dezvolta cât mai mult instituția.

Participarea specialiștilor ITC din administrația publică centrală și locală este gratuită. Informații suplimentare și înscriere gratuită aici: https://www.administratie.ro/invitatie-management-modern-in-administratie/ .

Platforma Administratie organizează astfel de evenimente lunar, având ca obiectiv informarea și susținerea comunității de specialiști ITC.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integrează peste 100 comunități business și profesionale și 33 de platforme digitale proprii asociate acestor comunități. Toate comunitățile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.