După o vacanță lungă de vară, luna septembrie debutează cu o nouă întâlnire a comunității OSC-MarketingManager. 

Te invităm în cadrul acestei ediții să iei parte la discuții despre e-commerce și dezvoltarea afacerii în online.

Invitata ediției, Mădălina Stănescu, vine să ne împărtășească mai multe despre experiența ei și despre agenția Optimized prin care dorește să ajute și să promoveze mediul antreprenorial românesc. Întâlnirea va fi moderată de Andreea Marc, Creator de cuvinte la  www.andreeamarc.ro.

Mai multe despre aceste subiecte și nu numai vom discuta cu Mădălina miercuri, 1 septembrie, începând cu ora 16.00.

Întâlnirea se va desfășura pe platforma ZOOM și va fi distribuită Live pe pagina de Facebook MarketingManager. Participarea este gratuită pentru specialiștii MarCom, pe baza confirmării înregistrării: https://www.marketingmanager.ro/formular-de-inregistrare-cu-madalina-stanescu-despre-e-commerce-antreprenoriat/

Comunitatea OSC – MarketingManager  este dedicată specialiștilor MarCom din diverse domenii de activitate. Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 34 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.