Victor Kapra este invitatul special al întâlnirii comunității MarketingManager.ro din luna mai. Joi, 27 mai, începând cu ora 16.00. Om de comunicare și marketing care realizează unul dintre cele mai apreciate newslettere de tehnologie din România –  Civilization – Filosofii relaxate despre high-tech și omenire, Victor vine să ne vorbească despre vasta sa experiență și despre noile tehnologii și internet.

Newsletter-ul Civilization și-a propus să funcționeze ca un catalizator pentru idei de promovare/comunicare digitale și instrument de update la noile tendințe pentru middle și top management, iar ultima ediție este disponibilă aici.

Pentru a-l vedea și asculta pe Victor Kapra, completați formularul de înregistrare din invitație: https://www.marketingmanager.ro/invitatie-marketingmanager-editia-lunii-mai/.

Comunitatea OSC-MarketingManager  numără peste 1.000 specialiști MarCom, care sunt abonați la newsletterul săptămânal www.MarketingManager.ro sau participă la evenimentele comunității.

Aceasta este o comunitate Oameni și Companii. Oameni și Companii – OSC – este un ecosistem avansat de marketing care integreaza peste 100 comunitati business si profesionale si 30 de platforme digitale proprii asociate acestor comunitati. Toate comunitatile OSC: aici. Toate platformele OSC: aici. Portofoliul OSC: aici.