20 de ediții, circa 3000 de participanți, peste 38.000 de articole, peste 500 de probe, mai bine de 130 de sponsori și mii de premii semnificative, în bani, produse și servicii. Astfel s-ar putea rezuma în cifre evoluția SuperBlog – cea mai longevivă și antrenantă competiție de blogging din România. Sub genericul “Ținem creativitatea aprinsă”, o nouă ediție își așteaptă acum concurenții la start.

Cum bloggerii își doresc afirmare, iar brandurile promovare, în 2008 se lansa SuperBlog, o competiție online de blogging creativ care creează sinergii între companii și influenceri. Pe măsură ce își testează versatilitatea pe diverse probe de blogging, concurenții cu imaginație și pasiune pentru cuvinte își demonstrează abilitățile de comunicatori online și se antrenează pentru cariera de bloggeri profesioniști respectând cerințe exacte și termene-limită, articolele fiindu-le apoi evaluate și notate. La rândul lor, companiile își fac cunoscută oferta într-un context pozitiv, susțin dezvoltarea blogosferei și identifică potențiali colaboratori. Competiția este asezonată cu premii atractive, adrenalină din belșug, interacțiune online și offline. Inițiativa a avut succes deopotrivă în rândul bloggerilor și al companiilor, dezvoltându-se constant. La 1 octombrie începe cea de-a 21-a ediție SuperBlog, iar comunitatea se reunește și atrage noi concurenți creativi.

Între 1 octombrie și 2 decembrie 2020, superbloggerii vor scrie articole pe teme dintre cele mai variate, de la îmbrăcăminte și accesorii, cosmetice și bijuterii, mașini de cusut, suplimente, produse naturiste și alimente sănătoase, mobilier, materiale de construcții și apartamente de lux, până la celule stem, echipamente medicale, aparate purificatoare de aer, decorațiuni de sărbători, software pentru retail sau servicii HoReCa.

Pe lângă premiile câștigate pe parcurs, în cadrul probelor de blogging, la finalul competiției, în funcție de locul obținut în clasament, concurenții primesc și premii suplimentare, în bani și/sau în produse.

Pentru a fi acceptați în competiție, concurenții trebuie să aibă minimum 18 ani împliniți și un blog în limba română, cu o vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole publicate. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. Înscrierile continuă pe toată durata competiției, respectiv până la 2 decembrie 2020.