Sezonul de toamnă al Creative Night Talks, seria de conferințe online organizate de Revista Atelierul, continuă cu încă 4 ediții live în luna octombrie, pe site-ul www.revista-atelierul.ro și pe pagina de FB Revista Atelierul.

Invitații acestei luni deschid discuția despre comunicarea proiectelor culturale, mai ales în ultima perioadă, arta contemporană în România, demersurile pentru comunitatea de makers (designeri, artiști, ingineri, inventatori) și forme noi de exprimare artistică.

Creative Night Talks 7 octombrie

Creative Night Talks este un proiect semnat de Revista Atelierul, ce își propune digitalizarea unei arhive colective a creativilor şi antreprenorilor culturali, demers realizat de o echipă capabilă să gestioneze și să implementeze un astfel de proiect pluridisciplinar.

Conferințele Creative Night Talks sunt moderate de Mihaela Ion, manager cultural cu o experiență de peste 15 ani în domeniul industriilor creative şi culturale internaţionale, cofondatoare a Revistei Atelierul, doctor în istoria artei și curator independent. Proiectul propune o abordare multidisciplinară a ceea ce devine un ghid de noi bune practici în domeniul industriilor creative şi culturale, a avut în ediţiile anterioare peste 24 de speakeri și primele două sezoane au fost urmărite de peste 80.000 de persoane și este pe lista scurtă a Galei Societăţii Civile 2020.

Proiect cultural realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara. Proiectul cultural nu reprezintă în mod necesar poziția Primăriei Municipiului Timişoara şi a Consiliului Local Timişoara. Conținutul proiectului cultural și modul în care rezultatele acestuia pot fi folosite reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor și beneficiarului finanțării. Primăria Municipiului Timişoara şi Consiliul Local Timişoara nu sunt responsabile pentru conținutul materialului și modul în care acesta ar putea fi folosit.