Fiecare companie are nevoie de o prezență pe web. Dar dacă firma ta nu este cea mai pricepută în domeniul tehnologiei sau nu își permite o echipă de marketing digital, este posibil să pierdeți oportunități semnificative. Un curs care te poate ajuta să te inițiezi în marketing digital este Digital Marketing Foundations 101 Bundle.

Acest pachet de 10 cursuri include aproape 50 de ore de instruire în unele dintre cele mai importante instrumente și tehnologii de marketing digital de astăzi. Pachetul este condus de Boot Camp Digital, un institut specializat în instruirea companiilor mici și mari în marketing, vânzări și altele. CEO-ul lor, Krista Neher, este autorul a șase cărți, un speaker de nivel internațional și un expert în marketing digital recunoscut, care a lucrat cu companii precum Google, P&G, General Mills și Nike.

Aceste cursuri vor descompune marketingul digital în lecții scurte, dar cuprinzătoare. Vei face lecții profunde de Google Analytics, optimizarea motoarelor de căutare (SEO), marketing prin e-mail, marketing pe rețele sociale și multe altele. Pe măsură ce lucrezi, te vei familiariza cu diferite tipuri de reclame digitale și cu diferite platforme pentru a vă utiliza infrastructura de marketing. La fel, vei descoperi ce tipuri de anunțuri funcționează, de unde, cum să le cumperi și cum să măsori succesul acestora. În cele din urmă, vei putea să dezvolți o strategie de marketing digital cuprinzătoare, care te va ajuta la extinderea afacerii.

Cursul costă 59,99 USD și îl poți achiziționa de aici.