Bogdan Lițescu, CEO și co-fondator la Plant an App, vine la webinarul Investițiile alternative, de miercuri, 27 ianuarie. Cu o experiență antreprenorială de peste 14 ani în domeniul startup-urilor tech, Bogdan a fondat prima sa companie în 2006. Expertiza l-a ajutat să dezvolte Plant an App, platformă care se bazează pe low code development, și care a fost acceptată în unul din cele mai mari programe de accelerare de business din lume, 500 Startups.

Bogdan va povesti despre democratizarea investițiilor – cum se schimbă landscape-ul investițiilor private local și internațional, din prisma experienței dobândite prin listarea in paralel pe SeedBlink și Republic.co. Ce înseamnă această democratizare și ce oportunități apar prin intermediul ei, în 27 ianuarie.

Webinarul Investițiile alternative este o întâlnire a comunității de business GlobalManager.ro, organizată în parteneriat cu SeedBlink. Participarea este gratuită pe baza confirmării prealabile prin completarea formularului de înregistrare. Informații suplimentare despre eveniment sunt disponibile în invitația de pe link-ul https://www.globalmanager.ro/webinar-investitiile-alternative-27-ianuarie-2021/.

Comunitatea de business GlobalManager este administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând un ecosistem inovator de comunități business și profesionale.