Sursa: Estee Lauder

Estée Lauder a lansat mai multe jocuri video pe web pentru a promova produsul său Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex. Cele patru jocuri sunt disponibile pe microsite-ul brandului, ANRcade.

Fiecare joc are un stil diferit și oferă, de asemenea, mai multe informații despre produsele Estée Lauder. De exemplu, „Beauty Bounce” îi provoacă pe utilizatori să mute un glob minuscul printr-o serie de pași pentru a câștiga puncte, în timp ce „Repair Racer” permite jucătorilor să deplaseze o bilă pe o pistă îngustă, evitând totodată obstacolele. Micrositul poate fi accesat pe site-ul Estée Lauder și pe canalele sociale.

Canalele de vânzare din diferite țări pot personaliza jocurile pentru a oferi mostre gratuite sau alte stimulente cumpărătorilor. De asemenea, jocurile pot funcționa ca mini-programe în alte aplicații, cum ar fi aplicația de mesagerie WeChat Tencent sau Tmall Alibaba din China.

Se estimează că numărul persoanelor care joacă jocuri video va ajunge la peste 3 miliarde până în 2023, în creștere față de aproximativ 2,69 miliarde în prezent. Jocurile Estée Lauder pot fi jucate pe desktop, dar au format special gândit pentru mobil, dispozitivul pe carea, cel mai adesea, se joacă jocuri video.

Compania a fost printre primele mărci care au creat pagini de profil pe care Snapchat a început să le testeze luna trecută pentru a ajuta marketerii să mențină o prezență constantă în aplicația lor de mesagerie foto. De asemenea, Estée Lauder a fost printre primele branduri de frumusețe care și-a prezentat produsele într-o aplicație Pinterest de realitate augmentată (AR), introdusă în ianuarie. Funcția permite utilizatorilor Pinterest să încerce produsele de frumusețe înainte de a face o achiziție directă.

Sursa