Din luna mai 2020, Oameni și Companii a făcut disponibilă o platformă digitală dedicată comunității de arhitecți publici și privați, urbaniști și specialiști din domenii conexe: www.EuroUrbanism.ro.

EuroUrbanism.ro publică informații relevante din domeniul arhitecturii și urbanismului, interviuri și opinii pe teme de interes profesional, și asigură programe de comunicare și interacțiune profesională. Arhitecții și specialiștii în urbanism pot utiliza platforma pentru informare asupra ultimelor tendințe și noutăți în domeniu, cât și pentru promovarea proiectelor proprii și a studiilor din industrie.

Săptămânal, cele mai importante materiale publicate sunt incluse într-un newsletter pe care îl primesc, gratuit toți abonatii. Vă puteți abona la newsletterul gratuit dând click aici.

Platforma digitală este urmarea unui ciclu de întâlniri profesionale organizate de Oameni și Companii din anul 2006 în comunitatea de arhitectură și urbanism, în cadrul programului de Dezvoltare Urbană și Arhitectură, la care au participat aproximativ 2000 de experți și specialiști în domeniu.

EuroUrbanism.ro se adaugă unei liste de alte 18 platforme digitale dezvoltate de Oameni și Companii pentru diverse comunități business și profesionale.