Liderii de marketing digital trebuie să utilizeze o varietate de canale pentru a-și atinge obiectivele generale. Potrivit unui sondaj recent realizat de Gartner, 54% dintre liderii de marketing utilizează social media a-și sprijini strategia globală de marketing digital.

Seria de seminarii web Gartner Digital IQ Marketing Channel Benchmarks evaluează și clasifică performanța a peste 1.200 de mărci B2B și B2C din 6 industrii. Ce-a dea doua sesiune a seriei, pe 20 august 2021, la ora 10:00 AM ET, va pune în evidență constatările cheie din raportul Digital IQ: Social Marketing Benchmarks 2021.  Raportul pune în evidență evoluția peisajului social media, analizând performanța a peste 1.200 de mărci pe platforme precum Facebook, Instagram, Twitter și YouTube. IQ-ul digital, valorile de referință și toate datele subiacente sunt disponibile numai pentru clienții Gartner.

Înregistrarea pentru participarea la webinar se poate realiza accesând linkul. Webinarul poate fi urmărit și după finalizare de către cei care au completat formularul.