Căutarea în 2021: De ce răspunsurile contează mai mult ca niciodată

Dacă am învățat vreun lucru în 2020, este că website-ul e singura proprietate rezistentă la pandemie. Cu mai multe întrebări ca niciodată și proliferarea dezinformării online, clienții tăi ți se adresează – sursa oficială – pentru răspunsuri.

O mulțime de companii, însă, nu sunt în stare să răspundă nici măcar la cea mai simplă întrebare de pe site-ul lor – creând o experiență negativă care duce pe clienții potențiali înapoi la Google, unde sunt înhățați de concurenții lor.

Clientul pierde. Afacerea ta pierde. Dar vestea bună? Acest lucru este reparabil – tot ce ai nevoie este o experiență de căutare pe site la fel de bună ca cea de pe Google.

Participă la webinarul din 28 ianuarie, începând cu ora 17.00, ora României, pentru a afla cum căutarea în limbaj natural încorporată în site-ul tău te poate ajuta să oferi o experiență mai bună clienților și să te asiguri că mai multe căutări despre dvs. încep – și se termină – pe propriul tău domeniu.

În acest webinar, vei descoperi:

  • Lecții din transformarea digitală a Central England Co-op
  • Modul în care furnizarea unei experiențe excelente de căutare pe site-ul tău în 2021 poate îmbunătăți încrederea clienților, crește implicarea și poate genera mai multe conversii

Participarea este gratuită. Formular de înregistrare aici.

Data

ian. 28 2021
Expired!

Interval orar

5:00 pm - 7:00 pm

Mai multe informații

Citește mai mult
Înregistrează-te