Workshop: „Storytelling. Using story to drive action”

Ca marketer, ești solicitat constant să dezvolți conținut captivant care face prospecții și clienții să acționeze. Și orice marketer știe că nu e lucru ușor. Ai audiențe multiple pentru care ai de generat conținut, trebuie să te asiguri că mesajele sunt mai convingătoare decât ale concurenței și toate acestea trebuie să se încadreze în ghidurile de brand.

Workshopul „Storytelling: Using story to drive action” va explora multiple tehnici și formate de storytelling, cu ajutorul cărora vei face uitate mesajele de tip specificații/beneficii și vei învăța tacticile simple ale povestirilor centrate pe audiență. Vei învăța cum și când să utilizezi aceste mesaje, cum să abordezi obiecțiile și să le transformi într-o poveste și care formate și mesaje sunt cele mai potrivite pentru diferitele etape de achiziție ale unui cumpărător.

Obiectivele evenimentului:

  • Vei învăța trei formate puternice de storytelling care să te ajute în a dezvolta povestea companiei tale: The Hero’s Journey, The Narrative Wheel și „This American Life” Method
  • Vei dezvolta conținut adaptat diverselor departamente pentru a adresa obiecțiile specifice ale clientului
  • Vei identifica cum și când sunt utilizate aceste mesaje, în călătoria de achiziție a unui cumpărător (ex. notorietate de brand, capturare de lead-uri, advocacy intern și extern)
  • Vei deveni un povestitor fantastic pentru compania ta

Specificații:

  • eveniment de jumătate de zi, online (11–16pm ET)
  • pdf ce poate fi descărcat
  • curs suplimentar disponibil cu 60 zile înainte și după workshop
  • Certificare MarketingProfs la finalizarea workhop-ului și cursului suplimentar

Speaker: Bobby Lehew

Bobby este un povestitor pasionat și un creativ care iubește să povestească despre succese reale ale antreprenorilor ce construiesc branduri diferite, cu voci unice. Este responsabil de conținut la commonsku, o platformă de management CRM în cloud. Bobby a creat workshop-ul „Storytelling: Using Story to Drive Action” și este speaker frecvent pe teme pe marketing și storytelling.

 

Data

iun. 24 2020
Expired!

Cost

695 USD

Mai multe informații

Citește mai mult

Organizator

MarketingProfs
Înregistrează-te