Petr Karasek, Director of Product Marketing Management ERP în cadrul Microsoft, a vorbit, la Microsoft Envision Forum 2021, despre provocările pe care soluțiile de business management le întâmpină, dar și despre modul în care organizațiile se pot adapta la aceste provocări. Petr a declarat că actualele sisteme de tip ERP nu reușesc să ajute companiile să satisfacă nevoile consumatorilor, astfel că mai bine de 50% din companii doresc să schimbe soluțiile pe care le utilizează în prezent.

Unul dintre răspunsurile Microsoft la această provocare este D365 Business Central, o aplicație integrată care inter-conectează informații din departamentele de vânzări, financiar, servicii și operațiuni și care, în plus, se poate conecta cu aplicații 3rd party cum ar fi cele bancare, CRM sau altele specifice unor industrii.

Microsoft D365 Business Central este disponibil in cloud, ceea ce îl face mai sigur, ușor de utilizat chiar din aplicația Outlook și reduce timpul necesar implementării. Urmăriți-l în varianta on demand pe Petr Karasek la Microsoft Envision Forum 2021 pentru a afla cum se adaptează D365 Business Central la nevoile unei afaceri în creștere.