Facebook a lansat  două noi cursuri de certificare care vă pot ajuta, primul concentrându-se pe analiza avansată de marketing, iar al doilea privind crearea și dezvoltarea AR,  să vă dezvoltați abilitățile în aceste domenii de cerere în creștere.

După cum a explicat Facebook: „Dezvoltat în parteneriat cu Coursera, Certificatul de carieră Facebook Marketing Analytics vă oferă abilități solicitate pentru a vă ajuta să vă începeți cariera ca analist de marketing, fără experiență necesară.”

Cursul de Marketing Analytics acoperă diverse aspecte ale analizei și măsurării avansate, inclusiv identificarea surselor de date, utilizarea Python pentru sortarea datelor și evaluarea eficienței publicității.

Între timp, noua certificare a creatorilor Spark AR le va permite creatorilor de AR de nivel avansat să-și distingă și mai mult abilitățile AR pe piață, cu tehnici de creație de nivel următor și informații pentru a vă dezvolta mai bine procesul de creare a AR.

Ambele cursuri oferă certificare oficială, cu un certificat digital la finalizare, pe care îl poți afișa pe profilul tău LinkedIn și/sau oriunde altundeva aplicabil.

Facebook Course Certificate

Absolvenții au, de asemenea, acces la Facebook Certification Career Network, „o platformă de căutare de locuri de muncă pentru absolvenți și profesioniști certificați pentru a intra în legătură cu peste 130 de angajatori de top care caută talente prin programul nostru de certificare”. Companiile care doresc să-și caute angajați prin Career Network includ BBDO, dentsu, Havas Media, Vayner Media și multe altele.

Ar putea fi piatra de temelie de care aveți nevoie pentru a face următorul salt în carieră. Cursurile sunt găzduite de Coursera și, prin urmare, sunt supuse taxelor lunare ale Coursera, dar există o perioadă de probă gratuită disponibilă, iar costurile relative sunt scăzute, având în vedere beneficiile carierei.

Facebook oferă, de asemenea, un program de certificat de profesionist în marketing social media, care acoperă toate aspectele managementului eficient al rețelelor sociale, inclusiv informații avansate despre programele sociale plătite (cu o înclinație specifică Facebook).

Puteți afla mai multe despre diferitele cursuri de certificare ale Facebook aici.