Facebook a lansat o altă platformă de gestionare, numită „Facebook Business Suite”, care se concentrează pe facilitarea gestionării de către firmele mici a prezențelor Facebook și Instagram de pe o singură platformă.

Noua platformă Business Suite încorporează toate opțiunile de profil Facebook și Instagram într-un singur spațiu și va fi disponibilă pe desktop sau într-o nouă aplicație mobilă.

Conform Facebook, Business Suite permite utilizatorilor să:

  • Economisească timp – Postați pe Facebook și Instagram în același timp și gestionați postările într-un singur loc pentru a rămâne conectat la ambele comunități.
  • Rămână la curent – Obțineți toate mesajele, notificările și alertele de pe Facebook și Instagram într-un singur loc, astfel încât să puteți rămâne la curent și să răspundeți mai ușor tuturor clienților dvs.
  • Afișare rezultate comerciale – Vedeți ce funcționează pe Facebook și Instagram și aflați ce caută clienții dvs.

Business Suite ar putea avea în curând și o altă caracteristică pe care Pages Manager nu o are – potrivit Axios, Facebook intenționează să integreze funcționalitatea de mesagerie WhatsApp în aplicație în viitorul apropiat. Facebook a lucrat la integrarea aplicațiilor sale de mesagerie în ultimul an și jumătate și, dacă funcționalitatea WhatsApp este adăugată într-adevăr la Business Suite, aceasta ar fi prima aplicație care permite răspunsuri pe toate cele trei platforme.

Articolul integral aici.