SPEAKINGS organizează primul Campionat Național de Discursuri Online, în misiunea sa de a dezvolta vorbitul în public în România și România prin vorbitul în public. Etapa finală a campionatului are loc pe 14 iulie, ora 18:18.

Pe scurt, 12 antrenori au antrenat câte o echipă de 12 speakeri.  În total s-au înscris 144 de speakeri, sunt 10 emisiuni live și va fi ales… un singur câștigător. Campionatul este structurat în patru etape, iar discursurile au fost construite pe următoarele teme: business, teamwork, fun si relații. Marea Finală de pe 14 iulie este organizată împreună cu Backstage Production Group.

Primele 3 etape ale campionatului au avut loc online, pe canalele de social media SPEAKINGS. Marea finală are loc offline, iar evenimentul va fi transmis live pe conturile de Facebook & Youtube SPEAKINGS.

Printre companiile care și-au înscris angajații la start se număra UiPath, DELL, Rompetrol, Endava, NN, British American Tobacco, Bitdefender, Rewe România, Metropolitan Life Romania. Participanții la această primă ediție a campionatului sunt atât manageri de companii, directori de resurse umane, de marketing, avocați, fotografi sau studenți.

Biletele sunt disponibile in rețeaua IaBilet și pe https://m.iabilet.ro/bilete-primul-campionat-national-de-discursuri-online-57197/