Webinarul Google: Informații și recomandări pentru oamenii de marketing este o acțiune de informare a Platformei MarketingManager.ro. Participarea este GRATUITĂ pentru specialiștii din departamentele de marketing din companii cu diverse domenii de activitate, cu condiția pre-înregistrării prin completarea formularului de mai jos.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM și va fi înregistrat. În cadrul Webinar-ului veți avea posibilitatea de a adresa întrebări moderatorului utilizând secțiunea Q&A.

După confirmarea participării dumneavoastră la evenimentul din 29 septembrie, prin completarea formularului de mai jos, vom expedia pe adresa de email completată un mesaj de confirmare a înregistrării. În ziua premergătoare evenimentului veți primi pe email detaliile de acces la webinar, iar dacă ați completat și telefonul dumneavoastră un sms de reminder în ziua când are loc întâlnirea.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că aceste detalii de acces la webinar nu pot fi transmise și altor persoane care nu s-au înregistrat în prealabil.

Pentru a procesa înscrierea dumneavoastră, Oameni și Companii va prelucra datele dumneavoastră personale.  Detalii despre modalitatea în care compania noastră prelucrează datele dumneavoastră puteți găsi aici.

Pentru înscrierea GRATUITĂ la webinarul MarketingManager.ro – Google: Informații și recomandări pentru oamenii de marketing vă rugăm completați formularul de mai jos.