Hyundai va fi sponsorul exclusiv al publicației privind schimbările climatice BBC Future Planet, în încercarea de a ajunge la un public mai larg. BBC Future Planet este prima publicație online care se concentrează exclusiv pe schimbările climatice. 

Ca parte a sponsorizării, BBC Global News prin BBC StoryWorks, a creat un film în stil documentar care evidențiază parteneriatul Hyundai cu organizația pentru conservarea oceanelor: Healthy Seas. Acest parteneriat vizează combaterea poluării oceanelor, cultivarea ecosistemelor marine durabile și susținerea unei economii circulare.

Filmul prezintă o poveste despre modul în care a fost dezvoltată o fermă de pește abandonată de pe coasta insulei grecești Ithaca pentru a deveni soluția pentru interiorul vehiculelor durabile ale Hyundai.

Filmul explorează, de asemenea, efectul devastator al unei furtuni asupra fermei piscicole, care în urma sa a lăsat marea plină de deșeuri industriale, frânghii, țevi și plase de pescuit.

Sean O’Hara, vicepreședinte executiv al vânzărilor internaționale BBC Global News menționează: „Brandurile durabile care doresc să își comunice practicile ecologice au fost de mult timp parteneri comerciali ai BBC Global News datorită conținutului nostru relevant și captivant, al publicului nostru global și bogat, și angajamentul nostru de a fi neutri în materie de carbon.

Președintele și CEO-ul Hyundai Motor Europe, Michael Cole, adaugă: „Dincolo de furnizarea de soluții de mobilitate cu emisii zero pe uscat, ne pasă și de protejarea ecosistemelor fragile de pe mare. De aceea, am parteneriat cu Healthy Seas pe tot parcursul acestui proiect. Cu BBC am reușit să câștigăm un partener important care să ne spună povestea. Împreună, am depășit cu succes provocările logistice uriașe pentru a face această viziune să devină realitate.