Oameni și Companii administrează +100 comunități business și profesionale. OSC – MarketingManager este o comunitate ce include manageri și specialiști  de marketing/comunicare din diverse domenii de activitate.

Comunitatea este dezvoltată de către SC Oameni si Companii SRL, companie identificată cu CUI 13611073 și J22/973/2000.

Comunitatea are o pagină dedicată pe platforma de comunități business și profesionale www.oamenisicompanii.ro și are activități online sau offline adresate membrilor comunității. De asemenea, promovăm activitățile comunității pe platforma MarketingManager.ro.

Te invităm să devii membru în comunitatea OSC – MarketingManager. Înscrierea este gratuită! În comunitatea noastră:

  • Primești invitații gratuite la activitățile comunității
  • Primești, gratuit, Rapoarte periodice (Community Reports) cu informații profesionale și informatii despre activitățile comunității. Aceste Rapoarte pot include informații de la Partenerii comunității.
  • Poți primi, gratuit, newsletterele MarketingManager.ro, care includ informații și oferte de la Partenerii comunității
  • Primești, gratuit, cont în platforma oamenisicompanii.ro, pentru a vizualiza detalii despre comunitățile business și profesionale cu care lucrăm

Completează formularul de înscriere de mai jos. După ce apeși pe VREAU SĂ DEVIN MEMBRU, vei primi în Inbox un e-mail de confirmare sau declinare a înscrierii. Important! Compania noastră prelucrează datele tale personale înscrise în formular. Găsești aici detalii despre cum prelucrăm datele tale personale.

Ai în orice moment posibilitatea de a ieși din comunitate, printr-un e-mail la office@oamenisicompanii.ro, cu subiectul Exit Comunitatea OSC – MarketingManager.

*Oameni și Companii poate declina solicitarea de a deveni membru al comunității în măsura în care rolul/funcția declarat/ă în cadrul formularului nu se află în sfera de activitate și interese vizate de Comunitatea OSC-MarketingManager.