Image

Ca parte a efortului său continuu de a îmbunătăți interacțiunea prin Stories, Instagram face o schimbare în modul în care link-urile externe sunt partajate în cadrul Stories. Linkurile curente „Swipe up” vor fi eliminate complet și înlocuite cu o nouă opțiune de sticker.

Instagram a confirmat că toți utilizatorii care pot accesa în prezent opțiunea de Swipe up pentru Povești vor putea accesa noul autocolant al linkului, iar linkurile Swipe up vor dispărea de la sfârșitul acestei luni.

Conform  informațiilor oferite online, această transformare oferă o serie de avantaje:

  • O experiență simplificată de creare a poveștilor – Stickere pentru povești, cum ar fi Donation, Music, Poll și acum Link, ajută să vă exprimați în continuare și să împărtășiți ceea ce contează pentru dvs. pe Instagram.

  • Control creativ- Sticker-ul asigurând un control sporit al creatorilor de conținut. Poate fi personalizat, redimensionat și poate fi plasat oriunde pe Story pentru un impact maxim.

  • Angajament suplimentar – Angajamentul și apropierea sunt importante pentru oameni. Utilizatorii pot primi reacții și răspunsuri rapide la postările care au link-ul tip sticker, în timp ce acest lucru nu era posibil pentru linkul de  „Swipe up”.

Actualizarea ar putea fi o îmbunătățire. În primul rând, va permite plasarea mai proeminentă a linkurilor în cadru, ceea ce poate oferi mai multe modalități de a atrage clicuri.

În acest moment, linkul de  „Swipe up” este afișat chiar în partea de jos a ecranului. Prin adăugarea unui sticker Link, pe care îl puteți plasa oriunde doriți, conținutul distribuit poate genera trafic mai mare, fiind prezentat într-un mod mai vizibil.

Instagram swipe up links

Dar linkul de „Swipe up” a devenit atât de obișnuit în rândul utilizatorilor încât poate dura ceva timp pentru a schimba comportamentele acestora în legătură cu partajarea linkurilor în Povești. Totuși, pare o oportunitate potențială, iar rezultatele inițiale ale testelor Instagram trebuie să fi dat dovadă de un răspuns pozitiv, cel puțin într-o oarecare măsură.