Camera de Comerț Româno-Britanică, împreună cu Camera de Comerț Belgia-Luxembourg-Moldova, invită companiile membre, pe 9 iunie a.c., începând cu ora 15, la un webinar cu un concept unic. Învăță cum să gestionezi mai bine mediul în continuă schimbare, să re-evaluezi strategia corporativă și să obții skill-urile de care ai nevoie ca să fii lider în zilele noastre.

Să fii lider în vremuri de criză e diferit față de timpurile de stabilitate. Situația curentă a schimbat modul în care lucrăm, trăim și conducem. Cum navigăm prin aceste vremuri?

Învață cum trebuie să conduci și să fii exemplu de supraviețuire și creștere în criză. În acest webinar managerii vor primi sfaturi oportune despre cum să supraviețuiască criza economică fără precedent cauzată de Covid-10 și vor afla metode de a rămâne, împreună cu echipa, focusați, inspirați și aliniați.

Acest webinar va evidenția de ce abilități și comportamente specifice este nevoie pentru a deveni un lider în vremuri provocatoare. Speakerii vor împărtăși informații și idei din experiența proprie.

Agenda:

15.00 -15.15 – Începe evenimentul Zoom. Scurtă introducere din partea organizatorilor, Neil McGregor și Alain Schodts

15.15 – 16.00 – Discuții în panel între speakeri pe următoarele subiecte:

  • Ce înseamnă să fii un lider în 2020?
  • Ce trebuie să facă un lider ca să depășească o criză?
  • De ce abilități au nevoie liderii în 2020 ca să se adapteze?
  • Sunt abilitățile de coaching o nevoie presantă pentru lideri în zilele noastre?

16.00-16.30 – sesiune de întrebări și răspunsuri

16.30 – 16.40 – Închiderea conferinței

Pentru înregistrare click aici .

Speakeri:

Alexander Vandervelden

Alexander Vandervelden este un fost înotător profesionist și deținător al recordului belgian la 100 metri bras. După ce a încheiat cariera de înotător, a devenit antrenor de înot și antrenor pentru echipe de triatlon. Are un masterat în chimie polimerică. Are experiență ca cercetător științific, manager de producție și dezvoltare și manager de calitate în corporații. se Alexander este coach la Mentally Fit și se focusează pe a construi platforme pentru ca echipele să crească și să dezvolte cu pierderi minime de energie. Susține conferințe, seminarii, workshop-uri și sesiuni de coaching individual sau de echipă.

 

 

Al Kamara

Al Kamara Founder/CEO la Wave Division și Conferința WeContent. Wave este o agenție full-service din România, cu clienți din țară și străinătate. WeContent este prima platformă europeană de marketing care inspiră, informează și educă în domeniul conținutului de marketing. Al Kamara este autor al cărții “The Drive to Aim High: Seven Powerful Mindsets Proven to Guarantee Your Success.”, disponibilă pe Amazon.