LinkedIn urmează să renunțe la funcția „Stories” în stil Instagram la un an după ce a fost lansată pentru prima dată și își propune să înlocuiască caracterul temporar al ofertei actuale cu o versiune permanentă.

Directorul principal al produsului, Liz Li, spune că compania caută să „evolueze formatul Stories într-o experiență video reimaginată pe LinkedIn, care este și mai bogată și mai conversațională”. Asta înseamnă să le permiteți utilizatorilor să creeze conținut video și media mixte cu instrumente care pot fi o parte permanentă a profilului lor profesional, adăugând o notă mai personală identităților lorLinkedIn.

În dezvoltarea Stories, am presupus că oamenii nu ar dori videoclipuri informale atașate la profilul lor și că efemeritatea ar reduce barierele pe care oamenii le simt în legătură cu postarea”, explică Li. „Se pare că  utilizatorii doresc să creeze videoclipuri de durată care să spună povestea profesională într-un mod mai personal și care să reprezinte  totodată atât personalitatea, cât și expertiza.