LinkedIn a anunțat că va lansa o platformă de dezvoltare a abilităților – LinkedIn Learning Hub – în a doua jumătate a acestui an. În prezent, platforma testează versiunea beta cu mulți clienți din toată lumea.

Învățarea rapidă a abilităților critice este un imperativ în noua lume a muncii. Forumul Economic Mondial prezice că 85 de milioane de locuri de muncă vor dispărea și 97 de milioane de locuri noi vor fi create în doar următorii patru ani. Organizațiile de astăzi înțeleg enormitatea schimbării pe care o experimentăm și, conform concluziilor din Raportul de învățare la locul de muncă din 2021, perfecționarea și recalificarea sunt prioritățile majore pentru profesioniștii din domeniul dezvoltării și dezvoltării la nivel global.

Într-o lume în care abilitățile sunt noua monedă, organizațiile au nevoie de o soluție de învățare care să le ajute să-și construiască abilitățile la scară.

Learning Hub are toate capacitățile unui LXP tradițional, cumulând toate resursele de învățare ale unei companii, dar este mult mai mult. Se bazează pe date și statistici din Graficul LinkedIn de competențe, cea mai cuprinzătoare taxonomie a competențelor din lume, cu +36.000 abilități, +24 de milioane de postări de locuri de muncă și cea mai mare rețea profesională de peste 740 de milioane de membri, oferindu-le clienților informații cuprinzătoare privind dezvoltarea abilităților, conținut personalizat și învățare bazată pe comunitate. .

Sursa