Transformarea digitală devine rapid factorul ce oferă continuitate organizațiilor, iar aceasta înseamnă inovație nu doar în modul în care își desfășoară activitatea, dar și în ce privește dispozitivele și soluțiile utilizate.

Modul în care lucrăm se schimbă, munca la distanță și în format hibrid devine noua normă și poate aduce multe beneficii, dar și provocări. Pentru a depăși aceste provocări este esențial ca organizatiile să adopte o tehnologie modernă pentru a pivota rapid și a putea îmbrățișa toate aceste noi moduri de lucru acum și în viitor. Această abordare necesită un portofoliu de dispozitive versatile și optimizate pentru software-ul pe care îl rulează, susținut de un brand în care au încredere și care poate permite o valoare pe termen lung pentru organizație.

Microsoft Surface for Business este acea tehnologie modernă cu dispozitive concepute pentru a profita la maximum de software-ul pe care utilizatorii se bazează în fiecare zi și care susține o mai mare agilitate, conectivitate și productivitate pentru oameni, indiferent unde lucrează. Microsoft Surface for Business are o serie de linii de produse diverse, conectate printr-un set de experiențe de bază care au fost proiectate pentru modul de lucru al viitorului.

Microsoft Surface dispune de ecrane touch în format 3×2, oferă experiențe de meeting de înaltă calitate cu microfoane și difuzoare special reglate pentru vocea umană. Dispozitivele au o durată de viață a bateriei pe tot parcursul zilei, putere și performanță la rularea aplicațiilor de business, experiențe integrate de productivitate cu Office365 și opțiuni LTE/4G pentru conectivitate maximă.

Descoperiți oferta completă de dispozitive Microsoft Surface for Business accesând site-ul Microsoft sau adresați-vă partenerilor autorizați Microsoft Surface în România.