Zi de zi jonglăm cu informații, aplicații și instrumente cu scopul de a ne ușura activitatea și, în același timp, de a crește performanța companiei.

Astăzi dispunem de tehnologia necesară pentru a simplifica lucrurile prin intermediul Microsoft Teams, o platformă ce integrează persoane, conținut și unelte de care o echipă are nevoie pentru a fi mai implicată și mai eficientă.

Microsoft Teams oferă o interfață unică pentru ca noi să avem control asupra sarcinilor, să putem delega, în același timp, sarcini către coechipieri și să lucrăm colaborativ, să interacționăm între noi sau cu boți care găsesc soluții pentru anumite provocări, să obținem feedback la cald și să fim în permanență conectați la starea business-ului cu ajutorul a diverse rapoarte.

Pe 4 decembrie echipa Microsoft împreună cu IT Assist a vorbit despre cum această platformă poate răspunde nevoilor dumneavoastră. Astfel de sesiuni vor mai urma, rămâneți în contact cu echipa locală pentru a afla și de alte evenimente și familiarizați-vă și mai mult cu ceea ce Microsoft oferă ca mod de lucru modern.

Portalurile Oameni și Companii vor publica informații despre întâlnirile dedicate Microsoft Teams.