Airbnb va oferi divertisment clienților cu un festival de vară cu experiențe online, găzduit de sportivi olimpici și paralimpici și creat în asociere cu Comitetul Olimpic Internațional.

Festivalul va fi lansat vineri, 24 iulie, data la care ar fi trebuit să înceapă Jocurile Olimpice 2020 și va oferi fanilor șansa de a-i vedea pe unii dintre cei mai buni sportivi din lume în mai mult de 100 de sesiuni online rezervabile și interactive. Printre gazde se vor număra Colin Jackson, Jonny Brownlee, Naomi Osaka și Yusra Mardini.

„Într-o perioadă în care pentru oameni e dificil să se adune și să sărbătorească performanțele excepționale ale sportivilor, Airbnb este mândru să găzduiască festivalul de vară, care este un nou mod de a experimenta spiritul olimpic și paralimpic online”, spune Joe Gebbia, cofondatorul Airbnb. .

„Oaspeții vor putea să se conecteze și să interacționeze cu unii dintre cei mai competiți concurenți din cadrul Mișcării Olimpice și Paralimpice, oferindu-le și mai multe motive să-i susțină anul viitor.”

Sursa