O nouă întâlnire virtuală a comunității Asociațiilor de Pacienți s-a desfășurat pe 11 noiembrie 2020 și a avut ca temă “Etica în relațiile companii farma – asociații de pacienți”.

Membrii asociațiilor de pacienți, alături de reprezentanți ai companiilor farma, specialiști în etică și reprezentanți ai Observatorului Român de Sănătate și Transparency International au discutat despre Etica  în relațiile dintre Asociațiile de Pacienți și Companiile farmaceutice, despre regulile care trebuie să fie la baza acestei colaborări, dar mai ales despre ce este permis și ce este interzis în cadrul acestei relații.

Dezbaterea Caspa.ro de la începutul lunii noiembrie face parte din programul de activități ale comunității asociațiilor de pacienți din România, derulat de Oameni și Companii din 2015. În cadrul acestui program, Oameni și Companii a dezvoltat o platformă proprie a comunității https://www.caspa.ro , care agregă toate asociațiile de pacienți din România. Întâlnirile Comunității Caspa.ro vor continua cu o nouă ediție la începutul lunii decembrie 2020.

Comunitatea Caspa este una din cele +100 de comunități business și profesionale pentru care Oameni și Companii derulează programe de marketing. Vezi toate comunitățile Oameni și Companii aici.