O nouă întâlnire online ECO Forum, organizată în cadrul comunității reprezentanților din administrația publică locală și centrală, va avea loc pe 19 iulie, începând cu ora 14:00.

Tema acestei întâlniri, oportunitățile din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) de înființare de centre de colectare a deșeurilor (Centre de aport voluntar – CAV), va fi discutată împreună cu invitații zilei: Valentin Negoiță (Președinte Asociația ECOTIC), Tanczos Barna (Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor), consilieri PNRR (Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor) și Dragoș Călugăru (Director general ECOTIC).

Participarea reprezentanților din administrația publică centrală și locală este gratuită.

Invitația electronică, precum și formularul de confirmare a participării pot fi accesate la link-ul următor: Webinar EcoForum – iulie 2022 | Administratie.ro

EcoForum este un program de comunicare și informare dezvoltat de ECOTIC și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în cadrul portalului specializat Administratie.ro

ECOTIC este prima organizație a producătorilor și importatorilor de echipamente electrice și electronice (EEE) din România, fondată în anul 2006 cu scopul de a aduce mai multă eficiență și omogenitate în îndeplinirea responsabilităților de mediu ale acestora.

Administratie.ro este o comunitate dezvoltată de Oameni și Companii. Oameni și Companii  oferă soluții de marketing utilizând un ecositem inovator de 30 platforme digitale proprii și +100 comunități business și profesionale, administrate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.